• Vyprodáno
Sicafe Christmas Blend 2018
search
  • Sicafe Christmas Blend 2018

Sicafe Christmas Blend 2018

Sicafe Christmas Blend s číslovkou 2018 je zde. Vánoční kávu pro tento rok tvoří směs arabik z Kostariky, Brazílie a Indonésie. V šálku převládá hustý kakaový krém s jemnými tóny mandlí, sušených fíků a podmanivou ovocnou aciditou.

Balení: 1 kg
Mletí: Ne
Počet


Přichází konec roku a naše Vánoční směs je opět zde. Pro rok 2018 je naše vánoční specialita složena ze tří arabik. Sladkost směsi dodává suchou metodou zpracovaná Brazil Cerrado Natural spolu s promytou Indonesii Java Jampit. Tato káva směsi dodává kromě sladkosti i plnost a silnější tělo. Poslední kávou ve směsi je Costa Rica San Rafael z oblasti Tarrazú. Tato směs zrn odrůd Caturra a Catuai, zpracovaných promytou metodou, směs odlehčuje, přidává jemné ovocné tóny a doplňuje o aciditní jiskru. Celek tak tvoří šálek s vyváženým poměrem plnosti, sladkosti a jemné acidity.

Káva s vyváženým poměrem plnosti, sladkosti a jemné acidity. V šálku dominuje hustý kakaový krém s jemnými tóny mandlí a sušených fíků. Ovocná acidita je vyvážená sladkostí kakaového krému. Káva je vhodná pro přípravu všemi metodami, včetně mléčných variací.